• (+31) 0341 - 432112
  • info@ruiterrental.nl
  • Herderlaan 12B, 3851 BD Ermelo

Vakwerkstempels

Vakwerkstempel

De Ruiter Rental vakwerkstempel type H-20, ook wel mammoetstempel genaamd, zijn geschikt voor een hoge belasting tot 200 kN (20 ton) druk per stempel. De stempels worden veel toegepast onder zware vloer en balkconstructies, zowel bij industrie, utiliteit en infra projecten. Maar vooral als tijdelijke hulpconstructie bij renovatie- en sloopwerkzaamheden of spoedeisende ondersteuningsprojecten van bestaande situaties.

De Ruiter Rental vakwerkstempel is te gebruiken als losse stempel, maar ze kunnen ook onderling gekoppeld met behulp van steigerbuis en speciale profielkoppelingen. Tevens zijn ze gekoppeld als toren inzetbaar. Inzetbaar vanaf ca 1,5m tot ca. 20m hoogte en dienen samengesteld te worden uit een voet- en kopspindel met hiertussen maststukken, beschikbaar in de maten 500, 1250, 1500 en 2000mm. De verstelbaarheid van de stempels is ca. 570mm. Als onderslag worden stalen balken geadviseerd.

Advies op maat

Op zoek naar ondersteuningsmateriaal? Bij Ruiter Rental ondersteunen we u graag. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor uw project.