• (+31) 0341 - 432112
  • info@ruiterrental.nl
  • Herderlaan 12B, 3851 BD Ermelo

Over ons

Leer ons kennen

Over Ruiter Rental

Ruiter Rental b.v. is onderdeel vanĀ  de BSE Groep en richt zich op de verhuur van ondersteuningsmateriaal en bekistingen.

BSE Groep is een familiebedrijf opgericht in 1975 en inmiddels uitgegroeid tot een landelijke opererende partner in de beton bouw en richt zich op het storten van betonfunderingen, montage van vloersysteem, montage van prefab betonconstructies en een combinatie van deze werkzaamheden.

Ruiter Rental b.v. zorgt voor het juiste ondersteunings- en bekistingsmaterieel op de juiste plaats op het juiste moment!

Onze missie & visie

Missie

Ruiter Rental b.v. streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn die door haar producten en diensten, maar met name klantvriendelijkheid en servicegerichtheid onderscheidend in de markt staat. Daarnaast wil Ruiter Rental b.v. vertrouwen uitstralen en een bedrijf zijn waar menselijke waarden en normen worden gerespecteerd.

Visie

De kracht van Ruiter Rental b.v. is gelegen in het bieden van een totaaloplossingen voor de ondersteunings- en bekistingstoepassingen. Van berekening tot en met het monteren!